16.01.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Skechers
Skechers
22672 BBK
747 kr
inkl. mva

Kunde Data

Skechers oppleves som normale i størrelsen i henhold til 6699 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Walkingsko

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

53377-00

Skechers 22672 BBKNår det kommer til hverdagssko, hvor fokus ligger på komfort, så er disse slip-in-skoene fra Skechers noen av de mest komfortable. De fine skoene er også utviklet for de som liker å gå mye. Innesålene har et memoryskum-materiale som tilpasser seg perfekt etter dine føtter.

Enkelt design – avansert teknologiSkoene har et enkelt design. Hele oversiden er laget av et meshmateriale som tøyer seg og lar deg få på deg skoene dine. Hele skoen er lett, og yttersålen har et spesielt mønster som gjør at skosålen følger føttenes bevegelser på en bedre måte.

Perfekte hverdagssko og jobbskoHvis du står eller går mye på jobben, kan disse skoene være noe for deg. Både den indre og den ytre sålen er utformet for at du komfortabelt skal kunne bruke skoene i lange perioder av gangen. Det fine og stilrene designet gjør at du kan matche skoene med alle slag klær.

Pleieråd for Skechers BBK slip-in-skoDisse skoene trenger ikke noen spesiell pleie, slik som skinnsko og mokkasko trenger. De er til for å bli brukt, og de er enkle å rengjøre hvis de blir litt skitne. Bruk en fuktig klut og eventuelt litt såpe for å skrubbe bort smuss og flekker.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK