30.07.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Superga
Superga
2750-Cotu Classic 901 white
647 kr
inkl. mva

Kunde Data

Superga oppleves som normale i størrelsen i henhold til 1185 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Hvit

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

07935-01

Superga 2750-Cotu Classic 901 White


Italia er kjent for sine mange skomerker av høy kvalitet. Ett av disse klassiske merkene er Superga, hvis sneakers er stilrene og passer til alle slags stiler. Foretaket lager ofte skoene sine i lyse farger og akkurat denne modellen kommer i det klassiske hvite utseendet. Perfekte å bruke på sommeren og våren.

Enkelt og stilfullt

Det er lett å forstå hvorfor så mange elsker akkurat Superga og deres stilrene sneakers. Skoene er lave og passer utmerket både til shorts, jeans og khakibukser. Selve materialet som skoene er laget i er canvas, et sterkt tøy som holder seg helt og fint lenge. Skoene har også et hull som er forsterket, noe som alltid er bra.

Matche med lyse farger

Et tips når du skal matche disse skoene er å først og fremst bruke lave sokker, spesielt hvis du vil bruke skoene til shorts. Det blir alltid fint å matche skoene med lyse farger, som f.eks. pastellfarger, beige og rosa generelt.

Stell og vedlikehold av tøysko

Å ivareta tøysko trenger ikke å være så komplisert. I dag finnes det rikelig med ulike produkter som kan brukes til nettopp pleie og rengjøring av sko. Hvitt tøy er som regel et materiale hvor støv og flekker synes litt fortere. Du kan alltid benytte deg av rengjøringsprodukter for canvas når du pleier disse skoene.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK