Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 07:21:12
Blundstone
Blundstone
585 Rustic Brown
1 547 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

23204-00

Blundstone 585 Rustic BrownBlundstone er et australsk skomerke som lager fine støvler, boots og sko til både kvinner, menn og barn. Denne modellen er blant deres klassikere som dukker opp sesong etter sesong, mye grunnet dens tidløshet i form av en snerten jodhpurmodell som passer for både kvinner og menn.


Robuste materialerDisse bootsene har en overdel i pent nubuckskinn med et fôr i tynt skinn. Dette gjør at de både puster og holder godt på varmen. Den brune elastikken i sidene gjør det enkelt å ta av og på skoene. Sålen er en TPU-såle som har et PORON XRD-innlegg, noe som gir en svært behagelig støtdemping.


For deg som vil ha pent design og god kvalitetBlundstone lager gode kvalitetsboots som holder seg år etter år ved riktig stell. De passer bra i skog og mark, men også til urbant bruk i byen – med sin solide rillemønstrede såle, men samtidig et slankt design glir den inn nær sagt hvor som helst.

Stell godt med skoene dine slik at de varer lengerDisse skoene fra Blundstone kan holde ekstremt lenge dersom de stelles på riktig måte. Impregner skoene slik at de kan prelle av møkk og fukt bedre. Smør dem inn nå og da med et passende lærfett – slik tørker ikke skinnet ut. Rengjør dem med en fuktet klut for å løsne på smuss.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30389 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK