26.09.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Rieker
Rieker
64278-16 Pazifik/Amaretto
398 kr
(597 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Rieker oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9157 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummi, Syntet

Detaljer:

Spenne, Borrelås

Artikelnummer:

57835-00

Rieker


Rieker åpnet sin skoproduksjon i Sør-Tyskland i 1894, og de første skoene ble distribuert i Italia. Dette i seg selv sier sitt, for hvis det er noen som kan sko så er det italienere. I er det 9000 uavhengige forhandlere som tilbyr produktene fra Rieker, og vi kan med stolthet si at vi er en av dem. De er et merke som virkelig bryr seg om skoene de designer, og for å forsikre at kvaliteten er på topp produserer alle produktene i deres egen fabrikk i Tyskland.

64278-16


Denne nette skoen har mer for seg enn du kanskje tror, man skal nemlig ikke skue hunden på hårene! Det feminine designet består av ulike materialer, noe som gir en elegant dybde til disse sandalene og gjør dem perfekte for formelle middager og fester. Og ingen trenger å få vite at dette paret er så komfortabelt at du har gått dem hele dagen!

Pazifik/Amaretto


Fotsengen er myk og designet for å holde deg og føttene dine glade og fornøyde dagen lang. Resten av skoen er derimot laget for å tilfredsstille øyet! Medaljongen på vristen er ikke bare luksuriøs og skinnende, men også en interessant kontrast til læret.

Lagd for å skinne


For å holde disse skoene i toppform kan du tørke av detaljene med en tørr klut, og deretter vaske det syntetiske læret med litt vann og mild såpe. La skoene tørke før du tar dem i bruk igjen.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK