02.12.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Rieker
Rieker
64574-00 Black
454 kr
(597 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Rieker oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9157 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

50826-00

Rieker 64574-00 BlackRieker er en tysk skoprodusent som har gjort stor suksess på markedet, takket være sine allsidige sko. Rieker 64574-00 Black er en populær sandal som er produsert i ekte skinn. Med diskrete og pene detaljer i form av metallknapper rundt skoen har sandalen det lille ekstra. Rieker er kjent for komfort, og disse sandalene er slett ikke noe unntak. For deg som leter etter ergonomiske og behagelige sandaler i et stilrent og klassisk design, er disse skoene et supert valg. Med en hæl på cirka tre centimeter får du en herlig fotseng som føttene hviler bekvemt på.

Ergonomiske sandaler for den trendbevissteDisse Rieker-sandalene er virkelig en nødvendighet for deg som prioriterer komfort, design og kvalitet. Med et yttermateriale av ekte skinn og med en støtdempende og ergonomisk fotseng er ikke skoene bare gode – de holder også den høyeste kvalitet. Den lille opphøyningen bak gjør at skoene føles bedre å gå i, og mange brukere mener at de kan bruke sandalene en hel dag uten å bli trøtte i verken rygg eller føtter. Sandaler som disse kan du vedlikeholde med passende skopleieprodukter for skinn.

Nydelige sandaler til sommerenSkinnsandaler er utrolig stilrene og klassiske. Du kan enkelt matche disse Rieker-sandalene med alt fra en stilfull sommerkjole til et par slitte jeans. Siden disse sandalene har en såpass bra passform, kan du med fordel ta med disse på reisen, da du kan gå lenge med dem uten å bli sliten. For deg som vil komponere en hverdagslig, men samtidig trendy outfit kan skoene matches med en enkel basis, for eksempel jeans og en hvit topp, og du kan sette prikken over i-en med noen fargeglade accessoirer.

Sandaler som holder lengeOm du tar godt vare på dine Rieker-sandaler og pleier dem riktig, kan du ha glede av dem i mange år fremover. Siden sandalene er produserte av ekte skinn, er det lurt å benytte seg av pleieprodukter beregnet for skinn. Selv når skoene er helt nye, er det lurt å impregnere dem, slik at de kan stå bedre imot væte. Etter innsmøring er det bra å la sandalene tørke oppå et avispapir. Ellers krever ikke disse sandalene noe særlig med stell, annet enn en ny runde med impregnering en gang iblant. Ved flekker kan du prøve å tørke av sandalene med en fuktig klut.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK