28.11.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Duffy
Duffy
73-04746 Black
437 kr
inkl. mva

Kunde Data

Duffy oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9931 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Grå

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser, Glidelås

Artikelnummer:

57511-00

Duffy 73-04746 Black


Dette er en kjempefin joggesko for damer og jenter som vil kombinere avslappet stil med herlig komfort. Designen er svært tidsriktig. Duffy 73-04746 Black er rett og slett et trendy stykke skotøy. Med gode såler og støtte rundet anklene, kan du like godt bruke disse til kveldspromenaden som på kafé-besøk. De står deg til alle slags antrekk.

Duffy er et hurtig voksende sko-merke


Produsenten Duffy har lansert en rekke stilrene og tøffe sko i løpet av de siste årene. Du finner nå Duffy produkter hos en lang rekke skandinaviske butikker. Både på nettet og på landjorda. Duffy 73-04746 Black føyer seg altså inn i en lang rekke av andre sko-modeller det kan være lurt å vurdere.

Dette er en lett og behagelig sko


Mange damer og jenter kjenner vil til det evige dilemmaet der man må velge mellom elegante eller komfortable sko. Med Duffy 73-04746 Black er den problemstillingen borte. Sålene er laget av støtdempende gummi, og overdelen av syntetisk stoff. Dette gjør at skoen ikke bare ser bra ut – den sitter også perfekt på foten.

Duffy 73-04746 Black er enkle å holde rene


Denne typen joggesko vasker du enkelt og kjapt med en våt klut. De tørker veldig fort. Selvsagt finnes ikke noe behov for impregnering eller smøring. Disse skoene krever svært lavt vedlikehold!
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK