10.04.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 09:20:07
Timberland
Timberland
8328R Teddy Fleece 6 inch Brown
1 006 kr
(1 347 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

24537-00

Timberland 8328R Teddy Fleece 6 inch Brown


Her har du en skikkelig klassiker i ny versjon. Timberland R Teddy Fleece 6 inch Brown er en veldig lekker høst- og vinterboots som er designet med et herlig og varmt fôr. For deg som liker boots som forener funksjon, kvalitet og design er disse et godt valg. Teddy Fleece har en innside av myk og varmende fleece. Lesten er lenger på disse skoene enn på Timberlands klassiske boots. Den noe høyere bootsen gjør at du holder på varmen også et stykke opp på leggen. I kjent stil er disse Timberland-bootsene utstyrte med en kraftig og mønstret yttersåle i holdbart gummi.

For vær og vind

Hold deg varm og bekvem selv på høstens og vinterens kaldere dager. Timberland Teddy Fleece er laget av høy kvalitet og du kan bruke bootsene også når det er regnfullt og vått ute. Ved kaldere temperaturer kan du ta på deg en raggsokk eller eventuelt legge i en ekstra såle for å øke komforten og varmen, og for å bedre passformen. Timberland Teddy Fleece er laget av ekte skinn i en fin, mørk brunfarge. Den myke fleecen i fôret kjennes omfavnende om føttene, og gir deg godt med varme som sprer seg oppover til resten av kroppen.

Superbehagelige boots av høyeste kvalitet

Timberland er et internasjonalt, velkjent varemerke som er kjente for sin høye kvalitet og sitt flotte design. Et par Teddy Fleece passer perfekt å bruke både til et par slitte jeans, en rocka t-shirt og en skinnjakke, men de passer også utmerket til en festkjole. De kraftige bootsene blir en røff kontrast til noe mykere og mer feminint, som en kjole eller et skjørt. Siden disse støvlene er varmefôrede med fleece, passer de både på høsten og vinteren. Med ekstra strømper eller en tykkere såle oppi kan du uten problem bruke bootsene også på de kjøligere vinterdagene.

Tips for vedlikehold av skinnboots

Å kjøpe et par nye Timberland Teddy Fleece-boots er virkelig en god investering. Skoene dine kommer til å holde seg fine og bekvemme i mange år dersom du steller riktig med dem. Siden disse skoene er laget i nubuck kan du bruke egnede skopleie-produkter for å impregnere bootsene. Impregnering gjør at skoene ikke tiltrekker seg smuss og vann, - de blir mer resistente. Dersom du har fått en flekk på dem kan du prøve å børste den bort med en myk skobørste. For at selve innsiden av skoen skal holde på kvaliteten er det lurt å alltid anvende skohorn, ellers risikerer man at hælen blir ødelagt.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30389 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK