Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 07:21:21
Duffy
Duffy
97-59134 White
305 kr
(437 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun, Hvit

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Hælhøyde:

12,5 cm

Skafthøyde :

7 cm

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

49095-00

Duffy 97-59134 WhiteHer er festens stiligste sko! Duffy 97-59134 White er med sin ekstra solide hæl utvilsomt en lekker festsko. Skoenes syntetiske materiale i hvitt har vakre detaljer i form av fancy broderier. Skoene er perfekte til sommerfester eller når du kjenner at du vil kle deg opp i hverdagen.

Høye høyhælte sko – ikke noe problem!Duffy 97-59134 White er laget i et slitesterkt syntetisk materiale i hvitt og med dekorative broderier. Skoene har både platå og en solid hæl på 12,5 cm. Tross den relativt høye hælen er skoene veldig komfortable å gå i, ettersom hælen er robust og stabil. Skoenes halvåpne design gir skoene et sommerlig preg og holder føttene svale og komfortable.

Sko som passer både til fest og til hverdagsFor deg som liker å kle deg opp, er Duffy 97-59134 White et godt valg. De stilige høyhælte skoene er som skapt for deg som liker å kle deg i hvitt. Også til hverdags er skoene helt supre, eksempelvis til tettsittende jeans, en hvit skjorte og noe sommerlig tilbehør.

Bruk riktige produkter når du rengjør hvite skoHvite sko i syntetiske materialer kan fort bli skitne – sørg derfor for at du bruker skoene når det er oppholdsvær. Dersom de har fått en flekk, kan du bruke en shampo som passer til bruk på syntetiske materialer. For øvrig er det lurt å bruke en skobørste når du skal fjerne støv og lignende fra skoene.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30389 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK