19.01.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Nike
Nike
Air Force 1 Mid White/White
655 kr
(747 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Hvit

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser, Borrelås

Artikelnummer:

02436-00

Nike Air Force 1 Mid White/White


Nike Air Force 1 Mid White/White er basert på den originale Air Force 1 skoen som Nike lanserte helt tilbake i 1982. Den var den første av selskapets basketballsko som kom med den revolusjonerende Nike Air sålen. Denne nye utgaven byr altså på klassisk design, med flere tidsriktige, oppdaterte detaljer. Rett og slett et stilig stykke tidløs retro-design.

Nike joggesko med historisk sus


Grunnen til at denne skoen ble ikonisk har ikke så mye med basketball å gjøre. Nå til dags er den jo å regne som en rendyrket gatesko, og slettes ikke egnet for bruk i gymsalen. Nei, Nike Air Force 1 Mid White/White har oppnådd sin status først og fremst takket være sin assosiasjon med Hip-Hop. Rappere og DJ’er trykket raskt skoen til sine bryst. Nå er den ensbetydende med denne svært innflytelsesrike motebølgen fra USA.

En svært lett og behagelig sko


Selv om Nike Air Force 1 Mid White/White ikke brukes så mye til å bedrive idrett nå til dags, forblir den veldig behagelig og lett. Sålen er laget av gummi som ikke setter merker. Den støtdempende Nike Air-sålen byr på uovertruffen komfort. Stoffet har mange små hull som byr på god ventilasjon.

Nike Air Force 1 Mid White/White vaskes enkelt for hånd


Nike anbefaler at du vasker denne skoen med såpevann. Det er noe du kanskje vil gjøre hyppig, da den jo er hvit som snø og tar seg best ut når den er ren og nypusset. Du tørker skoen i romtemperatur.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK