Converse
Converse
All Star Canvas Hi Canvas Red
452 kr
(597 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Rød

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

00781-00

Converse All Star Canvas Hi Canvas RedConverse All Star Canvas Hi Canvas Red er en av vårens mest ikoniske tøysko. Skomodellen har faktisk vært populær i veldig mange år. Det enkle designet, den vakre og sterke fargen og den gode passformen gjør skoen til den store favoritten i vår- og sommersesongen!

Canvas og gummiConverse All Star Canvas Hi Canvas Red er en stilig tøysko i kraftig canvas. Materialet er slitesterkt, og du kan uten problemer bruke samme par Converse år etter år. Disse røde storfavorittene har en solid gummisåle som øker komforten og støtten i skoene.

Den mest allsidige skoenSiden begynnelsen av karrieren har Converse tilbudt fine tøysko som kan brukes store deler av året. Akkurat denne skomodellen er utrolig allsidig og kan brukes til alt – fra fine chinos og en hvit skjorte til slitte jeans, en t-skjorte og en kul denimjakke. Lek gjerne med forskjellige stiler og husk – med et par Converse All Star Canvas Hi Canvas Red setter du prikken over i-en.

Pass litt påTøysko i solid canvas kan brukes både i regn og i solsteken, men det er likevel lurt å huske at skoene kan bli skitne. Du får bort flekker med vanlig såpe eller oppvaskmiddel. Skulle det ikke fungere, så kan du prøve med spesielle rengjøringsshampoer for denne typen sko.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30389 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK