04.06.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Shepherd
Shepherd
Anton Antique/Cognac
493 kr
(697 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

52645-00

Shepherd Anton 4921 Antique/CognacHer har du en av verdens mest populære tøfler, fra det svenske varemerket Shepherd of Sweden. Shepherd Anton 4921 Antique/Cognac er en nydelig saueulltøfffel i lukket design. Tøffelen holder føttene varme og gode, og siden tøffelen går opp litt over ankelen, gir de en veldig deilig følelse.

Saueullens smarte egenskaperShepherd of Sweden vet virkelig hvordan man designer og produserer herlige saueulltøfler av høyeste kvalitet. Shepherd Anton er en vakker tøffel med mange gode egenskaper. Saueull er både lufttransporterende og fuktabsorberende. Dette innebærer at dine føtter holder seg varme og gode uten å bli svette. Saueullen er dessuten antibakteriell, så du trenger ikke å vaske den.

Deilig å ha hjemmeShepherd Anton er et par stilige tøfler som du kan bruke hele året. Den deilige passformen og den kraftige gummisålen gjør at du ikke sklir på blanke gulv. Du får også god støtdemping. Mange liker til og med å bruke saueulltøfler på jobben.

Lettstelt materialeSiden saueull mer eller mindre tar vare på seg selv, trenger du ikke å behandle tøflene på noen spesiell måte. Det kan være lurt å lufte dem innimellom – da kan du sette dem ut en liten stund. Ellers fjerner du eventuelle flekker med en mild såpeløsning.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30389 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK