21.04.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Birkenstock
Birkenstock
Arizona Habana Regular Brown
696 kr
(1 047 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Birkenstock oppleves som normale i størrelsen i henhold til 14775 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Lær

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

3 cm

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

07295-00

Birkenstock Arizona Habana Regular BrownForetaket Birkenstock er kjent over hele verden for sine ortopediske sko og sandaler. Helt siden foretaket hadde sin oppstart allerede i 1774, har de laget sko tilpasset føttene. Birkenstock Arizona er deres mest kjente modell av behagelige sandaler. Den har flere fine detaljer, men det som gjør denne sandalen spesiell, er den enestående komforten.

Smakfulle, enkle og behageligeDisse sandalene fra Birkenstock har en overdel av lær. De to reimene er ikke bare dekorative, de gjør at du kan tilpasse størrelsen på sandalene ut fra dine føtter. Det er dog sålene som gjør denne sandalen spesiell. Den er laget i blant annet kork og er designet for å følge fotens naturlige bevegelser og former. Sålen gir foten god avlastning, noe som i sin tur hjelper hele kroppen.

En tøffel du alltid kan bruke


Birkenstock er et utrolig populært varemerke hos de som står og går over lengre perioder. Uansett om du står lenge eller bare vil ha det behagelig hjemme, så er Birkenstock Arizona noe for deg. Det smakfulle designet gjør at du kan ha på deg disse sandalene til, i prinsippet, hva som helst. De går like godt til jeans som til en fin kjole eller et par joggebukser.

Ta vare på sandalene dineDisse sandalene fra Birkenstock er til dels laget av lær. Bruk skokrem eller skovoks så læret ikke tørker ut med tiden. Siden sandalene først og fremst er beregnet på innendørs bruk, slites de ikke ned på samme måte som sko. Et par sandaler kan derfor holde seg fine gjennom mange år.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

A
Arvid Edenheim
Oversette
A
Arvid Edenheim
Oversette
Vis tidligere kommentarer
A
Arvid Edenheim

Det här är en riktigt lång kommentar som inte handlar om så mycket men den testar vad som händer när en post är lång, vilket den här är. Det är meningen att den här ska vara lång, vilket är anledningen till att den är det.

Oversette
0
A
Arvid Edenheim
Oversette
Vis tidligere kommentarer
A
Arvid Edenheim

En riktigt lång kommentar som ska wrappa. Undra hur det här kommer att se utttttt. Nu borde den bryta. Eller nu. Kanske nu. Garanterat senast nu. Japp.

Oversette
0
Vis flere innlegg

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK