20.09.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Birkenstock
Birkenstock
Arizona Regular Oiled Leather Black
696 kr
(1 047 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Birkenstock oppleves som normale i størrelsen i henhold til 14775 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart, Brun

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

48894-00

Birkenstock Arizona Regular Oiled Leather Black



Det tyske skoselskapet Birkenstock ble grunnlagt allerede på slutten av 1700-tallet og har senere utviklet og forbedret produksjonen. I dag er selskapet utrolig populært på grunn av sine behagelige og stilrene sandaler og tøfler. Birkenstock Arizona Regular Oiled Leather Black er en tidløs klassiker for alle trendbevisste menn og kvinner.

Deilig korksåle



Birkenstock er et utmerket valg av sommersko, ettersom sandalen med fordel kan brukes gjennom hele dagen. Med en fin og støtdempende korksåle går du behagelig på alle underlag. Sandalenes reimer er produsert i 100 % oljet skinn og leveres i en tidløs sort farge. Sammen med korksålen får du fantastiske sandaler som er stilige, behagelige og som gir føttene dine god støtte.

Passer til alle sommerantrekk



Birkenstock Arizona er virkelig et må-ha for deg som elsker mote. Sandalene er utrolig enkle å kombinere med en rekke ulike plagg, for eksempel et par slitte jeans. Sammen med jeans, kjole eller shorts gir Birkenstock Arizona deg en løs og ledig stil som føles sommerlig og kul.

Ta vare på sandalene dine



Ettersom Birkenstock Arizona er en åpen sandal, er det mest praktisk å bruke den i tørt vær. Store mengder regn kan skade skinnet og korksålen. Ved behov kan du forsiktig rengjøre reimene for deretter å påføre passende pleieprodukter for skinn.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK