30.07.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Birkenstock
Birkenstock
Arizona Slim Black
625 kr
(847 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Birkenstock oppleves som normale i størrelsen i henhold til 14775 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Syntetisk skinn

Såle:

Gummi

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

07297-00

Birkenstock Arizona Slim BlackBirkenstock er kanskje den beste sommerskoen på markedet! Arizona Slim Black er en skikkelig klassiker, men kommer nå i en litt smalere modell – noe som er bra for deg med litt smalere føtter. Denne sandalen er produsert med en overdel av syntetmaterialer og kommer i en tidløs farge. Birkenstock er kjent for sin deilige passform, og Arizona er virkelig intet unntak. Her har du en komfortabel sandal som du enten kan ha på innendørs eller bruke som vanlige sandaler. Den er pen både til jeans eller shorts, og fungerer like godt til hverdags som til fest.

Behagelig passformBirkenstock er et hyggelig valg av sko, siden de er så enkle å ta av og på seg. De sitter perfekt og kan lett justeres med hjelp av remmene på overdelen. Selve yttersålen er produsert av kraftig gummi og holder en høy kvalitet. Innersålen gir føttene en god støtte, og den er ergonomisk utformet for å følge fotens naturlige former. Birkenstock Arizona har en innersåle som er produsert av kork, et ganske mykt og føyelig materiale som passer perfekt som såle. Om sålen med tiden skulle slites, kan man enkelt bytte den ut.

Pene sandaler til hverdagsArizona er et lettanvendelig Birkenstock-sandal som passer til det meste. Svart er en kjekk farge på sandaler, siden de da passer sammen med mange farger og mønstre. På sommeren liker du kanskje å ha på mønstrede og mer fargesprakende klær? I så tilfelle kommer dette til å gå knirkefritt! Match dine Birkenstock-sko til ulike outfits og etter humør og lyst. Lek gjerne med spennende tilbehør som smykker, solhatter og solbriller for å oppnå en mer kreativ og personlig stil. På samme måte som at et par stilrene sandaler kan brukes til finklærne ved sommertider, kan Arizona gjøre akkurat samme nytten. Birkenstock ser stilrent og trendy ut, og du kan enkelt style opp eller ned et antrekk ved hjelp av tilbehør som slips eller øredobber.

Ha dine Birkenstocks lengeSom alle andre skomodeller trenger også Birkenstock Arizona noe stell. For at kvaliteten skal være på topp og sandalene skal holde seg så pene som mulig over lengre tid, er det bra å unngå og bruke dem i vått vær. Så lenge du passer på å bruke dem når det er tørt ute, bør de beholde kvaliteten i mange år. Med tiden dukker det selvsagt opp slitasje på både ytter- og innersålen. Heldigvis kan disse byttes ut, og på denne måten kan du få glede av dine Birkenstocks enda lenger. Remmene er produsert av syntetmateriale, og det finnes mange gode pleie- og renseprodukter for slike materialer som du kan bruke.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

E
erikfrisk_6
Oversette
E
erikfrisk2
Oversette
E
erikfrisk2
Oversette
Vis flere innlegg

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK