20.09.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Birkenstock
Birkenstock
Arizona Slim Leather Black
786 kr
(947 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Birkenstock oppleves som normale i størrelsen i henhold til 14775 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun, Grå

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

48878-00

Birkenstock Arizona Slim BlackBirkenstock er et tysk merke med en historie som strekker seg helt tilbake til år 1774, da Johann Adam Birkenstock tok over et skomakerforetak. Siden den gang har Birkenstock vært et av de mest fremragende merkene når det kommer til ortopedi og fotpleie. Det er noe som man merker veldig fort i de behagelige produktene fra merket. Birkenstock Arizona Slim Black er et par sandaler som former seg etter foten og blir på den måten mer komfortable jo mer de brukes. Det som gjør Birkenstocks sko, tøfler og sandaler så unike er sålene deres. Under foten finner du nemlig mange fordypninger som trenger støtte. Sålene på skoene gir føttene bra støtte og er samtidig myke og gode å gå i. Dette gjør at føttene og kroppen avlastes på en god måte, noe som blant annet er bra for ryggen. Sandalenes overdel er laget av syntetiske materialer som gir dem et stilrent utseende. Med hjelp av to reimer kan du tilpasse størrelsen på sandalene så de passer føttene dine perfekt. Birkenstock Arizona hjelper deg med å få et mer naturlig steg og en bedre holdning. Perfekt for personer som vil kunne gå komfortabelt eller trenger sko som gir god støtte.

Naturlige og miljøvennlige materialerBirkenstock lager alle sine produkter på egne fabrikker i Tyskland, noe som innebærer at de har full kontroll over hele prosessen. De arbeider på en miljøvennlig måte, og de bruker blant annet kork for å skape de myke og gode sålene de er så kjente for til sine Birkenstock Arizona. Yttersålen som du finner under skoene, er laget av etylvinylacetat, også kalt EVA. Det er et materiale som er både slitesterkt og samtidig fleksibelt og som har en lett vekt. På den måten beskytter du korksålen fra å bli skadet eller nedslitt.

Sko til arbeidet eller til hverdagenDe stilrene sandalene fra Birkenstock passer bra til bruk både hjemme og på jobben. Om du må stå oppreist eller gå rundt i lange perioder, finnes det få skotøy som gir like bra støtte som Birkenstock Arizona. Det enkle designet og den stilrene svarte fargen gjør at sandalene passer til hva som helst. Gjør din hverdag mer komfortabel ved hjelp av et par Birkenstock-sandaler nå i dag!

Riktig pleie og ettersyn av sandalerÅ ta hånd om sandaler er ikke spesielt vanskelig. Materialene kan du enkelt rengjøre, både med børste eller rensemiddel for syntetiske materialer. Du kan også bruke et håndkle eller en klut og lunkent vann for å få bort smuss og flekker. Ettersom sandalene som oftest bare brukes innendørs, kan et par Birkenstock Arizona vare i mange år.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK