30.07.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Birkenstock
Birkenstock
Arizona Slim Leather White
598 kr
(947 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Birkenstock oppleves som normale i størrelsen i henhold til 14775 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Hvit

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

07297-02

Birkenstock Arizona Slim WhiteBirkenstock er et verdenskjent varemerke som har en lang historie. Bedriften ble grunnlagt i 1774 av Johann Adam Birkenstock. Gjennom alle disse årene har bedriften jobbet mot den samme visjonen – å produsere sko av den beste kvaliteten og med den beste komforten. I dag er Birkenstock kanskje mest kjente for sine behagelige sandaler i en klassisk modell. Mange kjente motebloggere bruker flittig Birkenstock-sandalene. Birkenstock Arizona Slim White er en av produsentens mest kjente modeller. Sandalen er hvit og noe smalere i passformen. Dette passer bra for deg som leter etter et par behagelige sommersandaler.

Syntetmaterialer og solid gummiBirkenstock-sandalen er mye mer enn bare en sandal. Selv om mange liker å bruke skoene innendørs, fungerer de utmerket utendørs som vanlige sandaler. Arizona er en skomodell fra Birkenstock med en overdel som er produsert i syntetisk materiale. Sandalen har to remmer på oversiden som gjør at du enkelt kan justere både størrelse og passform. For at du skal kunne ha et godt grep og behagelig støtdemping når du går, har sandalen en mønstret yttersålen av solid gummi. Selv den indre sålen er ergonomisk designet for å følge fotens naturlige former. La føttene komme ut i den friske luften ved å bruke den behagelige Arizona-sandalen fra Birkenstock.

Til hverdags og festHvem skulle tro at den klassiske sandalen ville ende som en skikkelig trend. I dag er Birkenstock et internasjonalt velkjent varemerke, og både bloggere og artister lar seg gjerne avbilde i de behagelige sandalene. Arizona er et perfekt valg om du vil ha noe behagelig på føttene som føles litt ekstra sommerlig. Den hvite fargen er frisk og enkel å sette sammen med andre plagg. For å skape et ideelt sommerantrekk kan du kombinere Birkenstock-sandalene med et par korte jeansshorts, t-skjorte og solhatt. Birkenstock Arizona Slim White passer også bra med et par sokker i til olabukse for en mer avslappet stil.

Ta vare på sandalene dinePå samme måte som med andre sko og sandaler trenger Birkenstock Arizona litt omsorg. Ettersom den øverste delen er laget i et syntetisk materiale, kan du behandle sandalene dine med passende renseprodukter. Innersålen er laget av kork, og selv denne kan fra tid til annen trenge en liten omgang med produkter som vil tilføre ny glans til overflaten. For at dine Birkenstock Arizona skal holde seg så godt som mulig, er det best å holde dem unna unødvendig sterk sol, olje og vann. Hverdagsbruk om sommeren med sol og litt vannsprut er selvfølgelig helt greit for dine Birkenstocks – det er jo da du skal bruke dem!
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK