19.01.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Birkenstock
Birkenstock
Boston Regular Habana Oiled Leather
767 kr
(1 097 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Birkenstock oppleves som normale i størrelsen i henhold til 14775 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

24885-01

Birkenstock Boston Regular HabanaTil forskjell fra mange av Birkenstocks vanlige design er Birkenstock Boston Regular Habana Oiled Leather en sandal eller clog med hel tå. Disse stilige sandalene kan brukes hver dag – både utendørs og innendørs. Det lukkede designet føles passe elegant og avslappet.

Oljet lær


Birkenstock Boston Regular Habana Oiled Leather er laget i oljet lær i en dyp og fin farge som nesten har litt rødt i seg. Sandalene er som vanlig utrustet med en veldig god og ergonomisk såle i kork – Birkenstocks signatur!

En sko – flere anledningerDisse stilige og ordentlige sandalene egner seg godt i selskap med jeans og shorts. Du kan bruke sandalene innendørs, eller utendørs når været er tørt. Å kunne dra på seg disse herlige sandalene på sommeren er superdeilig, siden de har god luftgjennomstrømning.

Birkenstock og vedlikehold


Ta vare på Birkenstock Boston Regular Habana Oiled Leather ved å impregnere læret i overdelen regelmessig. Impregnering er vanlig med de fleste lærsko, siden det gir skoene en slags beskyttende overflate. Unngå helst å bruke disse skoene når det er vått utendørs.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK