16.01.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Crocs
Crocs
CB Starwars R2D2 Light Grey
229 kr
(287 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Blå, Grå

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Merke:

Artikelnummer:

50534-00

Crocs CB Starwars R2D2 Light Grey


Denne moderne klassikeren gir deg følelsen av å gå på skyer! Et par Crocs er uunnværlige til kortere turer og spasering i hager, på camping- og badeplasser.

Materiale og teknisk informasjonCrocs-sko er laget av syntetisk materiale. De er utstyrt med hull på oversiden, så foten din kan puste lettere. En reim kan felles opp for å få dem til å sitte bedre over hælen ved behov.

Match Crocsene dine slik!Skoene er perfekte for kortere turer og i mer hverdagslige sammenhenger. Denne lekne Star Wars-modellen får frem barnet i alle som går med dem. Perfekt som tilbehør i seg selv, eller som en måte å bære et romeventyr på føttene. Skoene kan fint kombineres med et sommerlig antrekk som shorts eller skjørt og kortermet trøye, da dette er en sko for varmere vær.

VedlikeholdsrådSkoen er laget av syntetiske materialer. Dette betyr at den er lett å gjøre ren – bare tørk av den hvis du får flekker. I tillegg er den vannavstøtende og passer bra til lek i fuktig vær, så lenge du ikke bryr deg om å bli våt på føttene.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK