08.08.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Ilse Jacobsen
Ilse Jacobsen
Cheerful01 Black
237 kr
inkl. mva

Kunde Data

Ilse Jacobsen oppleves som normale i størrelsen i henhold til 1297 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

50097-01

Ilse Jacobsen Cheerful 01 Black


Er du på utkikk etter en lett sommersandal som egner seg perfekt for sol og strand, så er Ilse Jacobsen Cheerful 01 Black verdt å prøve. Denne enkle men stilsikre sandalen er perfekt for sommerferier på kysten. Takket være en unik, tau-aktig gummisåle byr de på bedre grep og større komfort enn mange andre, lignende flip-flops.

Ilse Jacobsen er inspirert av danske kystlandskap


Ilse Jacobsen har laget sko og klær inspirert av den danske kysten i mer enn 25 år. Ilse Jacobsen Cheerful 01 Black hører altså til som del av en lang og etablert tradisjon. Når vi nordboere besøker stranda om sommeren vil gi gjerne ha lette og gode sandaler. Denne modellen er laget med våre forhold i tankene. Med gummisåler som er langt mer ruglete enn vanlig, står disse for en støyt. Noe som kan være greit på vår steinete kystlinje!

Denne sandalen har en unik gummikomposisjon


Det som gjøre Ilse Jacobsen Cheerful 01 Black unik er sålen. Mens andre sandaler av lignende type gjerne er laget av en glatt gummi som lett kan skli av foten, er denne ruglete. Ja, den kan minne om tauverk i konsistensen. Det betyr at den holder seg på foten. Den har også mye bedre grep på våte steiner og lignende.

Et lettstelt produkt


Disse sandalene bare skyller du med vann etter bruk. De tørker av seg selv utendørs eller ved romtemperatur. Sørg for at du skraper av sand som kan feste seg rundt spennen.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30389 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK