15.04.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Converse
Converse
Chuck Taylor All Star Hi Navy
488 kr
(597 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Blå

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

04764-10

Converse Chuck Taylor All Star Hi NavyFå sko er like klassiske som denne skomodellen fra Converse. Faktum er at Chuck Taylor All Star er blant verdens mest solgte sko. Akkurat med som mange av de andre skoene som tilhører den eksklusive skaren, ble disse skoene først lansert som basketsko, før de tok steget over til allmennheten.

Canvas – et slitesterkt tøymaterialeConverse er også kjent for å benytte seg av tøymaterialet canvas til sine sko. Dette materialet er slitesterkt og kan farges i mange ulike farger. Lengst fremme på skoene er det også et gummitrekk som beskytter tærne. Skoene kan uten problemer brukes av både gutter og jenter.

Klassiske sko for en kul stilFå sko passer til så mange ulike stiler som et par stilige sko fra Converse. Uansett om du vil ha en kul og rocket stil eller et velkledd og ordentlig antrekk, så kan du bruke disse skoene. Den nøytrale blå fargen er dessuten enkel å matche.

Tøysko og vedlikeholdDen beste måten å ta vare på tøysko er ved å være forsiktig. Bruk en klut og litt vann for å få bort eventuell skitt.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK