01.12.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Shepherd
Shepherd
Cilla Grey
329 kr
(437 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Grå

Yttermateriale:

Ull

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

48227-01

Shepherd Cilla GreyShepard er en svensk bedrift som produserer kvalitetsprodukter i ekte saueull. Selskapet henter sin inspirasjon fra den stadige skiftende naturen, noe som inkluderer både luktene og fargene. Saueull er et levende materiale og har mange gode egenskaper. Shepherd Cilla Grey er en populær saueulltøffel med et åpent design. Du kan med andre ord enkelt ta på deg tøffelen uten å bruke hendene. Cilla Grey er en av de flere forskjellige tøffelmodellene med fôr som er i en lysere farge og med børstet ull. Passer bra for deg som har kalde føtter eller rett og slett bare ønsker noe på føttene når du er hjemme.

Ullens egenskaperSaueull har blitt brukt til å lage sko og klær i mange tusen år. Dette er på grunn av materialets mange gode egenskaper. Dette inkluderer evner som selvrens og lufttransport. Saueull har en også en evne til å absorbere fukt. Dette gjør at du aldri får svette føtter i tøflene dine, da ullen fjerner eventuell svette. De antibakterielle egenskapene gjør at tøflene holder seg luktfrie og i stedet dufter herlig ull. I tillegg til å ha en omfavnende og myk følelse har Shepherd Cilla Grey en solid gummisåle. Gummien gir deg et godt grep på gulvet og gjør at du også kan bruke tøflene når du skal hente avisen ute, på verandaen eller på balkongen.

Stilige tøfler i behagelig designShepherd Cilla Grey er utrolig godt likt takket være sitt praktiske og behagelige design. Den børstede ullen gir tøflene et mer stilrent utseende, og du kan med fordel bruke tøflene selv når du har gjester til middag. Schepards egen logo er sydd oppå tøffelens fremside i form av en liten stilig metallplate. Selv om saueulltøfler er noe man forbinder med kalde dager og vintermorgener, fungerer de også godt på sommeren. Tenk deg bare den siste turen på hytta før ferien er over, en sen augustkveld der du nyter siste rest av sommeren. Da passer det perfekt å dra på deg et par Shepherd Cilla Grey-tøfler.

Behandling av saueullenSaueull er et fantastisk materiale som får sine gode egenskaper av et naturlig fettlag som kalles lanolin. Lanolin gir også ullen vakker glans. Behandling av dine Shepherd Cilla Grey-tøfler bør i første omgang være å lufte de godt. Vask behøves i utgangspunktet ikke, siden ull er et levende og selvrensende materiale. På tross av dette kan det likevel etter års bruk være bra å gi tøflene en oppfriskning ved hjelp av litt lanolin. Dette får du kjøpt i skobutikken.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

Stefan Miodrag
Oversette

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK