21.01.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Crocs
Crocs
Classic Clog K Black
237 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Grå

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Merke:

Artikelnummer:

60065-19

Crocs Classic Clog K Black


Crocs Classic Clog K Black er nok en ny solid, slitesterk arbeidshest fra Crocs. Skoen har fasong som en tresko, men takket være en unik blanding av syntetiske materialer er den lett som en fjær. Sålen byr på støtdemping og komfort, mens de typiske runde hullene byr på lufting og sørger for at føttene aldri blir klamme. Et mer praktisk skotøy enn dette kan knapt forestilles. Ungene kommer til å fryde seg i disse – hjemme, på stranda og på lekeplassen.

Crocs er en suksesshistorie


Få skoprodusenter – om noen – har hatt et større gjennombrudd i det 21. århundret enn Crocs. De ikoniske runde, butte skoene med sine store, runde hull er utvilsomt et av vår tids designikoner.
De nye Crocs Classic Clog K Black føyer seg inn i rekken av morsomme og stilige Crocs produkter. Og ikke glem – dette merket prioriterer komfort og praktiske hensyn veldig høyt. Dette er mote som så til de grader er snill med føttene. Derfor passer dette produktet så bra for ungene.

Crocs er laget av lette materialer som tåler en støyt


En stor fordel med å kjøpe Crocs produkter til ungene er at de er både lette på foten, og svært slitesterke. Crocs Classic Clog K Black er fremstilt av syntetiske materialer som gjør at den føles bortimot vektløs. Sålen byr på herlig fjæring. Denne skoen tåler vann, og flyter.

Crocs Classic Clog K Black er en lettstelt sommersko


Som med andre Crocs produkter vasker du også denne utgaven med såpevann og en klut. På stranda, bare skyller du den i bølgene og vips er den ren. Crocs Classic Clog K Black tørker av seg selv i romtemperatur.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK