24.01.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Toms
Toms
Classics Wmn Navy
418 kr
(547 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Toms oppleves som normale i størrelsen i henhold til 3360 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Blå

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

50282-00

Toms Classic Wmn NavyToms har blitt kjent for sine behagelige og fine sko. Akkurat denne skomodellen er en klassiker, mye takket være det enkle designet og den flotte fargen. Det er et par slip-on-sko som du enkelt kan matche med mange ulike stiler. Perfekte å bruke om våren og sommeren når været er varmt og tørt.

Canvas i lekker stilDet som gjør at disse skoene skiller seg ut i mengden, er designet. Slip-on-skoene er enkle, og samtidig skiller de seg altså ut fra mengden. Det ser ut som om skoene er laget av et bredt skinnbånd som har blitt snurret en omgang rundt skoene. Inni er det en komfortabel såle av semsket skinn som bidrar til skoenes totale komfort.

En klassisk blå fargeNår solen er fremme og varmen sniker seg innpå deg, kommer du til å elske disse behagelige lave skoene. De passer til det meste og føles alltid gode på foten. For hver sko som Toms selger, gir de dessuten bort et par sko til veldedighet.

Canvas og pleieDet finnes mange gode produkter å benytte seg av når det kommer til rengjøring av canvas. Et tips er å impregnere skoene, siden det gir en beskyttelse mot fukt, smuss og lignende som ikke vises.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK