23.01.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Crocs
Crocs
Crocband Charcoal/Ocean
437 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Blå

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Merke:

Artikelnummer:

00624-15

Crocs Crocband Charcoal/Ocean


Dette er en veldig fin sandal for bruk på stranda eller ved bassengkanten. Crocs Crocband Charcoal/Ocean er utrolig komfortabel – langt mer enn dine jevnlige flip-flops – og holder høy kvalitet. Crocs har takket være unik design, kompromissløst fokus på komfort, og høy produksjonskvalitet blitt en av de hurtigst voksende skoprodusentene i dette århundret. Crocs Crocband Charcoal/Ocean er et godt eksempel.

Crocs har erobret verden siden 2002


De særegne Crocs skoene – formet som tresko, men laget av gummimateriale – slo voldsomt an da de først ble lansert på begynnelsen av det nåværende århundret. Siden har Crocs fulgt opp med en rekke andre suksessmodeller. Alle deler fokus på komfort og kvalitet. Crocs Crocband Charcoal/Ocean er en klassisk utgave i så henseende.

Dette er et komfortabelt kvalitetsprodukt


Crocs Crocband Charcoal/Ocean er tilvirket av det samme, unike Crosslite materialet som Crocs-produkter flest. Det gir slitestyrke og komfort i toppklassen. Selvsagt tåler denne sandal-modellen vann veldig godt.

Crocs Crocband Charcoal/Ocean er en lettstelt sandal


Du vasker denne skoen med vann, enkelt og greit. Den tørker kjapt av seg selv ved romtemperatur. Som lignende sandaler for bruk på sommerferien trenger den minimalt med vedlikehold. Fordi den har ventilasjonshull vil den ikke bli klam eller utsettes for odør selv på varme dager.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK