24.02.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Crocs
Crocs
Crocband Ii Sandal Ps Navy/white
337 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Blå

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

60064-97

Crocs


Crocs er et svært barnevennlig skomerke, og barn skjønner seg på Crocs bedre enn noen andre. Det er nesten som om de snakker samme språk! Med Crocs på føttene kan de gjøre det barn gjør best: nemlig å løpe rund og ha det fint uten en eneste bekymring i hodet.

Crocband Ii Sandal Ps


Når kvelden kommer ønsker du å se alle trygt hjemme igjen, inkludert skoene. Med borrelås som kan tilpasses barnets fot og ytterligere sikkerhet i stroppen som går rundt helen kan du med trygghet vite at Crocsene sitter på ditt barns fot hele dagen lang.

Navy/white


Marineblått passer med det aller meste, og dette paret har i tillegg en hvit stripe som tillegger skoen nautisk sjarm! Med shorts, jeans, kjoler eller badetøy – disse skoene passer perfekt til sommerlooken.

Skadetrygge clogs


Crocs’ene er lette, vanntette og de tørker fort – det var dette som gjorde at de passet så godt på vannet i utgangspunktet. Men det er andre kvaliteter som vi også kan dra nytte av på land. Fotsengen er myk og deilig, og det samme er utsiden. Disse skoene vil aldri kunne gjøre noen eller noe fortred! Og sko blir heller ikke stort lettere å vaske enn disse, bare skyll dem i vann!
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK