26.09.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Crocs
Crocs
Crocband Ii Slide Black/graphite
287 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Grå

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Merke:

Artikelnummer:

60064-45

Crocs


Vi elsker å hate dem, men man kan ikke unngå sannheten for alltid. Crocs gjort seg fortjent til sin kultstatus i løpet av sitt hittil korte liv. Selv toppdesignere som Christopher Kane og Balenciaga har sendt modeller ned catwalken iført Crocs. Og den evige diskusjonen gjør ikke Crocs noe, de sier det holder dem i rampelyset!

Crocband Ii Slide


Disse skoene er så enkle som du bare kan få det: kjipp på – kjipp av! På dager hvor tilgjengelighet er den viktigste prioriteten er det disse skoene du velger. Perfekt for stranden, campingturer og late sommerdager hjemme.

Black/graphite


Svart er den nye svart, og det er aldri feil valg. Og med sin nettopp svarte farge passer disse sandalene til det meste. Med avslappet treningstøy eller jeans, denne diskré men komfortable Crocs modellen sklir rett inn.


Flekkfri


Det er ikke lett å skitne til Crocs – og i hvertfall ikke dette paret! Vask dem enkelt med vann og såpe, bare hold dem unna vaskemaskinen! I tillegg kamuflerer den svarte fargen små flekker som oppstår i løpet av dagen, og dette gjør disse skoene til det perfekte valget på aktive dager.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK