20.09.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Crocs
Crocs
Crocs Freesail Chelsea Boot W Navy/Floral
487 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Gummistøvel, Vanntett

Kategori:

Farge:

Blå

Yttermateriale:

Gummi, Textil

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

60006-63

Crocs Freesail Chelsea


Crocs Freesail Chelsea varter opp med den perfekte kombinasjon av eleganse og praktiske hensyn. Som alle Crocs produkter er denne støvelen svært komfortabel. Den er også vanntett, og byr på stilig design. Dette er helt klart et motebevisst valg for regntunge norske høstdager!

Crocs er en moderne suksesshistorie


Crocs slo igjennom internasjonalt på begynnelsen av 2000-tallet med sin ikoniske «tresko» av gummi. Den ble straks en design-klassiker, og skomerket en viktig global markedsaktør. Crocs har siden 2002 solgt mer enn 300 millioner sko verden over!
Den suksessen er ingen tilfeldighet, og med støvelen Crocs Freesail Chelsea følger selskapet opp med nok et prdukt som kombinerer unik stil og herlig komfort. Det er den blandingen som har gjort Crocs til Crocs.

Crocs Freesail Chelsea er vanntett og lett


Denne artige støvelen er laget av Croslite materiale som er både lett og vanntett. Takket være elastiske sidepaneler på ankelhøyde er det veldig enkelt og kjapt å trekke av og på støvelen.
Sålen er av Crocs’ egne Dual Crocs Comfort oppfinnelse, noe som byr på støtte og komfort. Denne støvelen er rett og slett svært lett på foten i forhold til gummistøvler flest.

Denne ankelhøye gummistøvelen er lett å holde ren


Som gummistøvler ellers, er også denne modellen fra Crocs lett å ta vare på og holde ren. Bare vask med såpevann, og tørk ved romtemperatur. Enklest er å sette dem opp-ned på vannabsorberende underlag (f.eks. avispapir) når du ønsker å tørke dem.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK