26.10.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Superfit
Superfit
Culusuk GORE-TEX® Black/Grey/Blue
568 kr
(947 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Superfit oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9962 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Bruksområde:

Varmeforet, Vanntett

Kategori:

Farge:

Grå

Yttermateriale:

Gore-Tex, Lær, Textil

Såle:

Gummi, Syntet

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

60018-43

Superfit Culusuk GORE-TEX® Black/Grey/Blue


Her har du en vinterstøvel som har blitt laget med norske forhold i tankene. Med Superfit Culusuk GORE-TEX® Black/Grey/Blue på beina kan ungene leke ute i all slags vær uten å bli våte på beina. Gode såler byr på godt grep og støtte.

Superfit varter opp med komfort og kvalitet


Superfit lager sko som sitter svært godt på foten. Superfit Culusuk GORE-TEX® Black/Grey/Blue er et kjempegodt eksempel på nettopp det. Her får små føtter beskyttelsen de behøver og fortjener når de skal være ute i snøen.

Gore-Tex er perfekt for en norsk vinter


Superfit Culusuk GORE-TEX® Black/Grey/Blue er som navnet åpenbart indikerer laget av Gore-Tex. Dette er et materiale som er vanntett samtidig som det puster. Det betyr at du unngår klamheten som kan være et problem med vanntette produkter. Her kan altså ungene være aktive, leke og løpe, uten å bli svett på føttene.
Takket være gode gummisåler byr disse vinterstøvlene på godt grep. Borrelås gjør de svært enkel å ta på og av. Merk også at oversiden foruten Gore-Tex også består av tøy og lær. Dette gjør støvlene svært slitesterke.

Dette produktet vaskes for hånd


Sko og støvler som er laget av Gore-Tex skal du helst ikke putte i vaskemaskinen. Det gjelder også for Superfit Culusuk GORE-TEX® Black/Grey/Blue. Her skal du heller bruke lunkent vann, en børste og en klut. Støvlene tørker kjapt av seg selv i romtemperatur. Det kan være lurt å plassere dem opp-ned.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK