28.11.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Sorel
Sorel
Cumberland 010 Black
702 kr
(847 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Sorel oppleves som normale i størrelsen i henhold til 5985 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Syntet, Gummi

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

4 cm

Skafthøyde :

20 cm

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

48386-01

Sorel Cumberland 010 BlackVintrene her nord kan bli svært så kalde, og for at føttene skal holde seg varme og komfortable kreves det solide vinterboots. Sorel Cumberland 010 Black er en kvalitetssterk vinterboot som garantert holder barnas føtter varme og gode. Sorel er et verdenskjent selskap som sikter seg inn mot nettopp vintersko.

Smarte materialerHemmeligheten bak Sorel Cumberland 010 Black ligger definitivt i materialvalget. Bootsene består av gummi og et kraftig syntetmateriale. I tillegg har bootsene varmt fôr inni. For at føttene skal holde seg tørre, er fotpartiet i bootsene laget av gummi, og denne er vanntett. Opp over anklene og leggene er bootsen produsert av et kraftig syntetmateriale og et varmende innerfôr.

Perfekt for vinterlek!La barna slå seg løs i snøen med et par deilige Sorel Cumberland 010 Black. Bootsene er et perfekt valg av sko for både hverdagsbruk hjemme og som skotøy til skole og barnehage. For å øke komforten ytterligere kan man legge i en ekstra såle.

Stell av SorelSorel-bootsene holder en svært høy kvalitet, men for at Sorel Cumberland 010 skal holde seg i en bra forfatning lenge, trenger de pleie og stell. Fjern flekker og smuss med det samme de kommer, slik at de ikke trekker seg inn.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK