28.10.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
adidas Sport Performance
adidas Sport Performance
Duramo Slide Black 1/White/Black 1
187 kr
inkl. mva

Kunde Data

adidas Sport Performance oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9242 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

23705-00

adidas Sport Performance Duramo Slide Black 1/White/Black 1Si hei til en ordentlig klassiker! Denne stilige og sporty tøffelen er produsert i gummi og har en behagelig passform. Den er en nødvendighet for sommerens varme dager – eller kanskje til ferien?

EVA-såle


adidas Sport Performance Duramo Slide Black 1/White/Black 1 er en utmerket slippers å bruke både før og etter treningen. Eller kanskje på stranden? Tøflene er laget i EVA-støpning som gir høy komfort og støtdemping. Med en teksturert innersåle får føttene en herlig massasjeliknende følelse.

Anvendelig klassiker!adidas Sport Performance Duramo Slide er en ordentlig klassisk slippers i svart med de ikoniske stripene i hvitt. adidas vet hvordan man forener komfort med funksjon og design. Disse sporty tøflene kan du bruke i vann, på stranden, hjemme og på byen. Det sporty designet er helt tidsriktig, matchet med vanlige klær.

Rask rengjøringHelstøpte gummitøfler trenger du ikke å vedlikeholde stort. Hvis dine adidas Sport Performance Duramo har blitt skitne, kan du skylle av dem under vannkranen eller tørke dem rene med en klut. For at form og farge skal bevares, er det best å ikke etterlate tøflene i direkte sollys for lenge, dette kan nemlig bleke dem.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK