23.10.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Kavat
Kavat
Edsbro XC Blue
487 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Blå

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60001-92

Kavat Edsbro XC Blue


Kavat Edsbro XC Blue er intet mindre enn en ikonisk barnesko. Den ble lansert helt tilbake i 1984. Siden den gang har en rekke generasjoner tatt sine første steg i nettopp disse skoene. Den slags langvarighet oppnår kun skotøy som holder aller høyeste kvalitet.

En design-klassiker fra Kavat


Kavat Edsbro XC Blue ble designet av barnebarnet til grunnleggeren av Kavat, et av Sveriges høyest ansette sko-produsenter. Det skjedde for mer enn tre tiår siden. I mellomtiden har denne skoen gitt trygghet og komfort til små bein som tar sine første steg. Dette er skoen barna fortjener når de skal lære seg å gå.

Cross Country leather gir utmerket komfort


Kavat Edsbro XC Blue er laget av Kavats eget Cross Country leather materiale. Det byr på en veldig behagelig sko som puster og beskytter foten. Sålen er laget av gummi, noe som gir deilig støtdemping og veldig godt grep. Merk at ingen Kavat sko inneholder PVC. Disse skoene har klassiske skolisser, og er enkle å ta av og på.

Kavat Edsbro XC Blue vasker du enkelt


Denne skoen skal vaskes for hånd med en våt klut. Unngå å tørke dem i for varme omgivelser. Husk å vaske innsiden også. Du behøver hverken å impregnere eller pusse denne typen sko.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK