19.09.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
PrimeBoots
PrimeBoots
Engineer High-14 Old Crazy Black
2 677 kr
(3 347 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Grå, Svart

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

2,5 cm

Skafthøyde :

41 cm

Skaftvidde:

36 cm

Detaljer:

Glidelås

Artikelnummer:

24149-00

PrimeBoots Engineer High-14 Old Crazy BlackDet er viktig å unne seg noe fint innimellom. Et par luksuriøse PrimeBoots Engineer High-14 Old Crazy Black er kanskje akkurat det du skal unne deg denne gangen. Dette er en av PrimeBoots sine mest solgte produkter, og det er ikke uten grunn. Disse støvlettene fremstilt i det fineste kalveskinn sitter som støpt på foten.

Luksuriøs kvalitetPrimeBoots Engineer High-14 Old Crazy Black er en støvlett som passer både til høst og vinter med sitt myke kalveskinnsskaft på 41 cm. På toppen av skaftet sitter det en dekorativ spenne. Sålen er i holdbar gummi som gir deg et godt grep, selv på glatte dager.

Skinnstøvler som fremmer misunnelsePrimeBoots Engineer High-14 Old Crazy Black er en utrolig stilig og anvendelig støvel i høy modell. På jobben lyser de respekt og autoritet om du kombinerer dem med en hvit skjorte og stramme bukser. Når kvelden kommer, bytter du raskt over til et skjørt, og støvlene passer like bra. Det at de er sorte gjør at du enkelt kan sette dem sammen med dine allerede eksisterende plagg i skapet.

OmsorgDet er verdt å legge litt omsorg i dine PrimeBoots Engineer High-14 Old Crazy Black. Litt stell forlenger levetiden og opprettholde det fine utseendet. Impregner støvlene med det samme du får dem, og smør dem med jevne mellomrom inn med skovoks.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK