13.06.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Crocs
Crocs
Frost Iris
229 kr
(287 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Turkis, Lilla, Mønstret

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Merke:

Artikelnummer:

50533-00

Crocs Frost IrisCrocs er en av verdens mest kjente skoprodusenter , og til tross for at selskapet er relativt ferskt, så har de allerede rukket å selge over 300 millioner sko verden over. Crocs Frost Iris er en supersøt sko med motiver av de populære Disney-karakterene Anna og Elsa fra filmen Frost. Perfekte sko til sommeravslutningen!

Deilig støtdempingCrocs er et prisgunstig alternativ for deg som leter etter gode barnesko nå til sommeren. Frost Iris er en skomodell som kommer i det klassiske designet til Crocs. Skoene er produserte av materialet Croslite, en lett type gummi som har en utrolig myk og støtdempende egenskap. Skoene tåler vann, og Crocs Frost Iris kan gjerne brukes som badesko.

Perfekt i sommerferienEt par Crocs Frost Iris er utrolig anvendelige ettersom barna kjapt kan ta på seg skoene og bruke dem gjennom hele dagen. Gummien i skoen holder en høy kvalitet, og barnet kan uten problemer leke i både søle, på land og i vannet med skoene. Det fine motivet gjør at disse Crocs skoene kan benyttes til både hverdags og i selskap.

Lettstelte CrocsI tillegg til at Crocs tåler vann, er fine og tiltalende, så slipper du faktisk også å pleie skoene. Om skoene skulle bli skitne, kan du enkelt vaske dem under vannkranen. For å bevare fargen og fasongen er det likevel bra å unngå eksponering av for sterk sol altfor lenge av gangen.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK