Birkenstock
Birkenstock
Gizeh Regular Black Leather
746 kr
(1 047 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

14811-03

Birkenstock Gizeh Regular BlackProdusenten Birkenstock har i en årrekke fokusert på å produsere sandaler og sko som er gode mot kroppen og føttene. Birkenstock Gizeh Regular Black er et par bekvemme sandaler med et annerledes utseende. Akkurat denne modellen kombinerer den kjente komforten fra Birkenstock med det sommerlige designet du finner i et par flipflop-sandaler.

Syntetmateriale, EVA-gummi og myk korkHemmeligheten bak de bekvemme sandalene fra Birkenstock ligger i materialet. Overdelen er laget i syntetisk skinn, et materiale som tilpasser seg etter føttene dine og bevegelser du gjør. Innersålen er laget av kork og er designet for å gi dine føtter avlastning når du går eller står oppreist. Sålen er laget av EVA-gummi, et holdbart og slitesterkt materiale. Til sammen gir dette deg en super sandal som er deilig å bruke over lange perioder.

Sandaler som er gode for kroppenDersom du har vondt i ryggen, eller vet at du skal stå lenge oppreist i gangen, kan et par sandaler fra Birkenstock være til god hjelp for deg. Disse sandalene har ikke bare et fint design som passer til arbeidet såvel som hjemme – de har også en komfort som hjelper kroppen din til å føle seg bedre. Med et par bekvemme sandaler som avlaster føttene føler du deg piggere når dagen er over.

Enkle å stelleDet trengs ikke noe spesielt for å ta vare på et par sandaler fra Birkenstock. Tørk av overdelen når det begynner å bli skitten, og ta bort smuss fra resten av sandalen med en klut eller børste.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30389 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK