21.04.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Birkenstock
Birkenstock
Gizeh Regular Black
592 kr
(897 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Birkenstock oppleves som normale i størrelsen i henhold til 14775 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Syntetisk skinn

Såle:

Gummi

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

07303-00

Birkenstock Gizeh Regular BlackDet tyske merket Birkenstock vet akkurat hvordan man lager flotte og gode sko i et ergonomisk design. Birkenstock Gizeh Regular Black er et par gode sandaler i flip-flop-design. Sandalene har et veldig stilrent utseende, og prikken over i-en er den svarte overdelen.

Kork gir god støtteBirkenstock Gizeh Regular Black er et par gode sandaler i syntetskinn og kork. Sålen har en komfortabel oppbygging til fotbuen din som gir optimal støtte. Da er det kanskje ikke så rart at Gizeh har blitt så populær. Sandalene har vakre detaljer som metallknapper og fine spenner.

Vår- og sommersandalerBirkenstock Gizeh Regular Black er en helt perfekt vår- og sommersandal som du kan bruke med både jeans, kjoler eller korte shorts. Sandalenes stilrene svarte utseende gjør at de er enkle å matche med ulike plagg, farger og mønstre.

Birkenstock har en høy kvalitetEttersom Birkenstock Gizeh Regular Black er en åpen sandal, har du minimalt med behov for å beskytte og vaske skoene. Det viktigste er å holde skoene rene og fine. Syntet-materialet kan rengjøres med en fuktig klut, eventuelt tilsatt litt mildt vaskemiddel. Prøv å unngå vann og søle, da dette i verste fall kan sette vanskelige og stygge flekker på skoene.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK