15.05.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Crocs
Crocs
Handle It Rain Boot Kids Grass Green
337 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Vanntett, Gummistøvel

Kategori:

Farge:

Grønn

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Merke:

Artikelnummer:

46741-01

Crocs Handle It Rain Boot Kids Grass GreenCrocs er et merke som først ble kjent for sine uvanlige og enkle sandaler, men som siden har blitt nesten mer kjent for sine gummisko og støvler i høye kvalitet. Merket ble grunnlagt i 2002 og de har siden den gang solgt over 300 millioner sko verden over. Hvis du vil gi barnet et par behagelige og vanntette støvler, så passer disse Crocs-støvlene helt perfekt! Det som gjør Handle It-støvlene så spesielle, er at de er støpt i bare ett stykke. Gummien som støvlene er laget av, heter Croslite og er Crocs' egen oppfinnelse, og som brukes bare av dem. Dette materialet gir støvlene en myk følelse som gjør det veldig godt og lett for barnet å bruke. Støvlene har også en støtdempende egenskap, noe som er ekstra bra for barn som liker å leke og løpe rundt. En annen detalj som du merker umiddelbart, er at støvlene har to par håndtak på toppen av støvlene. Disse gjør at Crocs får et litt morsommere utseende, samtidig som de hjelper barnet med å få på seg støvlene helt selv. På støvlenes bakside finner du logoen, som er laget i et refleksmateriale som gjør at barnet også synes i mørket. Nå kan du la barnet leke i regnet uten å bli våt på føttene med hjelp av disse gode og morsomme støvlene fra Crocs.

Unikt materiale som beskytter og føles behageligCrocs Handle It Rain Boot er laget av det patenterte materialet Croslite. Dette materialet har flere gode egenskaper. Det har en lett vekt, er vanntett og framfor alt så har gummien en støtdempende egenskap. Det er nettopp den støtdempende egenskapen som gjør at støvlene føles kjempebehagelige på føttene. Disse støvlene passer utmerket til bruk om våren, sommeren og høsten når været kan bli litt grått og vått. Croslitegummien er slitesterk og tåler godt barnets lek og aktiviteter uten problemer. Yttersålen har et robust design og mønster som gir barnet et godt grep på bakken, også når det er litt vått og glatt.

La barnet kle seg komfortabeltDisse festlige grønne støvlene er laget for å brukes i regn og uvær. Da spiller det egentlig ingen stor rolle hva barnet har på seg, så lenge de kan røre på seg og samtidig holde seg tørre. Kle barnet i vanntette regnklær om det regner veldig mye, eller la barna løpe rundt i vanlige bukser hvis det ikke regnet særlig mye. Du kan alltid matche den fine fargen med blått eller svart hvis du ønsker et finere utseende.

Enkle å ta vare påCrocs Handle It-støvler er enkle å beskytte. Skyll av støvlene etter bruk hvis du ønsker å unngå eventuelle flekker og smuss. Støvlene tørker fort og kan raskt brukes igjen.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK