15.04.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Johnny Bulls
Johnny Bulls
High Zip Back Brown/Gold
1 477 kr
(1 847 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

4 cm

Skafthøyde :

40 cm

Skaftvidde:

36 cm

Detaljer:

Glidelås, Spenne

Artikelnummer:

49753-01

Johnny Bulls High Zip Back BrownJohnny Bulls er et varemerke der skoene er inspirerte av den ville vesten og av bikerkulturen. Dette kan man merke på skoenes utseende. Skoene er produserte av skinn i høy kvalitet og har mange fine detaljer. Dette gjelder naturligvis også for Johnny Bulls High Zip Back Brown. Disse lange skinnstøvlettene for kvinner gir en elegant og velkledd look. Skoene har en skafthøyde på hele 40 cm og hæler som er 4 cm høye. Dette gir Johnny Bulls High Zip Back Brown et veldig distinkt utseende. Du tar på deg skoene ved hjelp av en lang glidelås som du finner på baksiden av støvlettene.

Skinn av høyeste kvalitetJohnny Bulls High Zip Back Brown er produsert i ekte skinn. Sålen er laget av gummi, noe som gir deg et godt grep, også om vinteren når det er glatt ute. Glidelåsen på baksiden gjør at du hurtig kan få på deg skoene, og dette gjør det også enklere å ta dem av. Johnny Bulls High Zip har også to spenner som du kan bruke for å justere størrelsen på støvlettene bedre.

Støvletter som kan gi deg ulike stilerSiden Johnny Bulls High Zip Back Brown er høye støvletter som nesten når helt opp til knærne, så finnes det mange ulike antrekk å prøve ut. Noe som blir veldig lekkert, er å kombinere med tettsittende jeans eller bukser. Det går også an å ha på et fint skjørt eller en kjole, dette blir en fin kontrast til de kraftige skoene. Til en kortere kjole fungerer det bra å bruke tights under. Med Johnny Bulls High Zip Back Brown kan du skape mange ulike stiler og antrekk.

Stell godt med dine Johnny Bulls High Zip Back Brown-støvletterSkinn er et populært materiale som mange produsenter benytter seg av i skoproduksjon. Dette bunner i at skinnet både gir skoene et pent utseende og er slitesterkt og holdbart. Siden skinn er så populært, finnes det mange skopleieprodukter for nettopp skinn og skinnsko. Ved å bruke skofett, skokrem og andre typer skopleieprodukter kan du få dine Johnny Bulls High Zip Back Brown til å holde lenge. Når du bestiller skoene, har de allerede blitt impregnert av produsenten. Dette innebærer at de er godt beskyttet mot regn og støv. Siden impregneringen forsvinner med tiden, så gjelder det dog å impregnere skoene med jevne mellomrom, slik at man får beskyttet skinnet på støvlene godt nok. Det finnes mange ulike impregneringssprayer for skinn som du kan benytte.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK