20.01.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Kavat
Kavat
Iggesund WP Blue
747 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Bruksområde:

Vanntett

Kategori:

Farge:

Blå

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

60001-99

Kavat Iggesund WP Blå


Denne vanntette skoen egner seg perfekt for aktive krabater som vet å kose seg utendørs under norske forhold. Kavat er et svensk skomerke som alltid har hatt som sitt prinsipp å lage kvalitet. Det kommer tydelig frem i måten denne solide utgaven fremstår.
Små føtter beskyttes mot elementene, samtidig som de får boltre seg i en lett sko med borrelås. Den perfekte kombinasjon for lekne smårollinger som har sansen for snøfonner og sølepytter!

Robust sko med kvalitetsbevisst svensk bakgrunn


Kavat Iggesund er siste modell fra et svensk selskap som kan spore sine aner langt tilbake. Grunnlagt i 1945 av en skomaker som da allerede hadde 20 års fartstid fra bransjen bak seg, var formålet enkelt og beundringsverdig: å lage kvalitet.
Det har Kavat aldri veket fra, og denne barneskoen er helt klart et fullverdig eksempel på verdien av å aldri svike sine prinsipper.

Lett, slitesterkt materiale for aktive brukere


Kavat Iggesund er fremstilt av materialer som tåler en støyt. Skoen er vanntett, god og varm, men samtidig lett og smidig. Sålen gir godt grep, også på sleipt føre og snø.
Men kanskje enda viktigere er at skoen er økovennlig. Ja, i likhet med mange Kavat produkter er også denne laget av nedbrytbare materialer. Helt klart et hensyn verdt å ta når vi skal kjøpe sko til den oppvoksende generasjonen!

Lettstelt sko som tåler maskinvask


Kavat Iggesund er det veldig enkelt å holde ren. Du kan vaske skoene i maskinen på 30 grader. Det kan komme godt med for skotøy som er ment for å brukes under alle slags vær og føreforhold!
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

A
Arvid Edenheim
Oversette
A
Arvid Edenheim
Oversette
A
Arvid Edenheim
Oversette

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK