16.01.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Kavat
Kavat
Iggesund Wp Purple
797 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Bruksområde:

Vanntett

Kategori:

Farge:

Lilla

Yttermateriale:

Textil

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

60099-59

Kavat Iggesund WP Purple


Her kommer en skikkelig råtass av en joggesko for barn. Kavat Iggesund WP Purple er vanntett, superlett på foten, og kort og godt ideelt tilpasset for norske lekeplasser. Stilig farge har den også. Dette er et skikkelig kvalitetsprodukt som står for en støyt.

Kjøper du Kavat, kjøper du kvalitet


Kavat barnesko er blant de mest velrennomerte i Skandinavia. Produsenten er svensk, og har over 70 års fartstid i denne bransjen. Suksessen skyldes nok i stor grad det ufravikelige fokuset på å alltid levere kvalitet. Med Kavat Iggesund WP Purple får du et veldig godt eksempel. Denne skoen er behagelig, vanntett og slitesterk. Altså et ekte kvalitetsprodukt.

En miljøvennlig sko


Kavat Iggesund WP Purple er laget delvis av resirkulerte og nedbrytbare materialer. Ingen Kavat sko inneholder PVC. Oversiden er laget av vanntett membran, mens sålen av gummi gir godt grep. Den er for øvrig svært lett. Takket være borrelås kommer skoen av og på i en fei.

Kavat Iggesund WP Purple vasker du i maskinen


Dette er sko som er tiltenkt en hverdag på lekeplassen, så skitne må du regne med at de blir. Det gjør ingenting, for Kavat Iggesund WP Purple slenger du bare i maskinen på 30 grader. Først tar du ut sålen på innsiden. Den vaskes for seg. Begge deler tørker kjapt av seg selv ved romtemperatur.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK