18.05.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Viking
Viking
JOLLY NAVY
387 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Gummistøvel, Vanntett

Kategori:

Farge:

Blå

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

06924-01

Viking Jolly NavyViking er et norsk selskap som har spesialisert seg på å produsere svært gode gummistøvler, helt siden starten i 1920. Disse tøffe støvlene er holdbare og er blant annet laget av Gore-Tex for å la føttene puste. Slik slipper du å få overopphetede og svette føtter , noe som vanligvis kan være et problem med vanlige støvler.

Garantert tørre og bekvemme føtterDisse skoene er produserte av kraftig naturgummi. De er utviklet for barnas føtter og har forsterket tå. Utseendet bygger på et retrodesign, men med mer moderne innslag. Innersålen kan tas ut og vaskes ved behov.

For barn som vil leke i regnetVil du at barnet ditt skal kunne leke også når det er vått og glatt ute, er disse støvlene perfekte. De føles behagelige på foten og kan utmerket kombineres med både vanlige bukser og regnklær. Med disse støvlene kommer barna til å kunne løpe og leke så lenge de orker – det skal i alle fall ikke stå på skoene.

Stell av naturgummiStart med å rengjøre og vaske sålen separat. Selve støvelen kan du rengjøre ved å løsne på smuss og skitt først. Bruk en fuktig klut og eventuelt litt såpe. La støvlene lufttørke i romtemperatur og unngå varmekilder, siden varme kan få gummien til å sprekke.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK