26.01.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Crocs
Crocs
Kids Classic Black
189 kr
(237 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Grå

Yttermateriale:

Syntet

Indre materiale:

Syntetisk

Såle:

Syntet

Merke:

Artikelnummer:

07735-00

Crocs Kids Classic Black – svarte sko


Det finnes nok ikke et eneste menneske i Skandinavia som ikke kjenner til Crocs. I 2005 ble de introdusert i Sverige av hockeylegenden Peter "Foppa" Forsberg, som elsket skotøyet. Crocs brukes i dag bl.a. som innetøfler, badesandaler og hagesko. Disse tøflene er i svart og er perfekte for barn som trenger tøfler til skolen eller barnehagen.

Materialet som gir støtdemping


De nå klassiske skoene har mange bruksområder, litt som andre sandaler og lette sko. Crocs er laget i materialet Croslite. Det er veldig mykt og følsomt, noe som gir en veldig god støtdemping og sprett i skoene.

De perfekte innesko


Disse Crocsene for barn er perfekte å ha på skolen eller i barnehagen, som gode innesko som barnet kan løpe rundt i uten å bli skitten på føttene. Med gode luftehull holder føttene en jevn temperatur gjennom dagen. Skoene er også minst like bra som utesko, der man lett kan putte føttene inn på varme sommerdager når man har det travelt med å komme seg ut.

Lettvint rengjøring


Sko fra Crocs er lette å rengjøre ved at man bare skyller av dem. Det sterke Croslite-materialet tørker fort og er derfor lettvint å rengjøre. Tørk alltid skoene i romtemperatur eller med en håndduk. Sett aldri skoene på et varmeprodukt eller lignende, da de kan risikere å smelte.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK