Louise er personalsjefen vår og hun elsker kunder, lilla og enkelhet. Hun er også kvass på betingelser.

Hallo Louise! 

Kan du fortelle litt om angreretten?

-Selvfølgelig kan jeg det. Vi tilbyr 180 dagers angrerett! Du får pengene tilbake hvis du sender tilbake varene innen 180 dager fra det at du hentet de, helst i originalemballasjen og også i samme tilstand som den var da du hentet pakken. Når du prøver skoene er det viktig at du gjør det innendørs og ikke går utendørs med de før du har bestemt deg for å beholde dem. Senest 30 dager etter at vi har mottatt pakken din får du pengene tilbake. Du sender varene gratis med returetiketten som kom i pakken. Har du noen spørsmål kan du sende oss en e-post til: oss@footway.no eller så kan du ringe 800 31 800. Hvis du ikke har returetiketten lenger så kan du kontakte oss, så skal du få en ny.

Jeg vil reklamere skoene. Hvordan funker det?

- Vi følger Forbrukerrådets anbefalinger som sier at du har 2 års reklamsjonsrett. Hvis du finner noe feil på skoene har du rett til å reklamere de. Ta gjerne kontakt med oss først. Send deretter tilbake skoene gratis med returetiketten som du fikk i pakken. Legg skoene i en slitesterk poste, uten esken, og skriv en lapp med hva som er galt, og hvis det er mulig, skoenes artikkelnummer. Når vi har registrert reklamasjonen kommer du til å få pengene tilbake. Har du noen spørsmål er du alltid velkommen å kontakte oss via mail: oss@footway.no eller ringe oss på 800 31 800. Har du ikke returetiketten lenger så kan du kontakte oss, så kan vi gi deg en ny.

Hvordan ser deres kampanjevilkår ut da?

- Tilbudene, kampanjene og nedsatte priser kan ikke kombineres med andre kampanjer og rabatter (inklusive verdikoder og rabattkoder) hvis det ikke står tydelig at respektive kampanje eller kode at de kan kombineres.

Hva skjer med mine personopplysninger?

- I følge personopplysningsloven må vi be deg om å være enig om at vi behandler informasjon om deg. Alle personopplysninger du oppgir til oss eller som vi får ta del av blir behandlet av Footway i egenskap av personopplysningsansvarlig. De personopplysninger du oppgir til oss, som adresse, navn, personnummer, e-postadresse og telefonnummer kan bli brukt for å sikre leveringene til deg, ved kredittsjekk, for å gi deg tilbud og opplysninger om vårt sortiment til deg. De opplysninger du oppgir er bare tilgjengelig for Footway og dets partnere. Du har rett til å ta del av de opplysninger som fins registrert om deg. Du har alltid rett til å be om at Footway skal slette eller endre de opplysninger som fins hos deg. Gjennom å godkjenne Footways kjøpebetingelser samtykker du til ovennevnte.

Jeg vil avregistrere meg. Hjelp meg!

- For den som ikke ønsker å få flere nyheter og tilbud fra oss fins det tydelige instruksjoner om hvordan du avregistrer deg i våre nyhetsbrev. Lengst ned i nyhetsbrevet fins en link «Avbestill nyhetsbrev», det er bare å klikke på den og deretter på «Avbryt abonnement» så slutter abonnementet. Det går også bra å ta kontakt med vår Kundeservice så hjelpe de deg.

Jeg er under 18!

- Da trenger du din formynders godkjenning for å handle av oss!

Selger Selskaper

Footway.no drives og eies av Footway Group AB, registrert i det svenske Bolagsverket med organisasjonsnummer 556818-4047, MVA-nummer NO 921 786 050, Box 1292, 164 29 Kista, Sverige.

30389 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK