02.07.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Shepherd
Shepherd
Klas Black
966 kr
(1 547 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

24280-00

Shepherd Klas Outdoor BlackDet norske vinterværet kan være ekstremt kjølig, men det kan også være vått, mildt og solfylt. For at føttene alltid skal skal ha en behagelig temperatur, er et par Shepherd Klas Outdoor Black et utmerket valg. Siden disse stilige skoene kommer fra det populære varemerket Shepherd of Sweden er det ikke vanskelig å finne ut hvilke materialer som brukes.

Saueull som varmer og kjølerShepherd Klas Outdoor Black er en svart høst- og vintersko laget i ekte lær, og som har et varmende fôr i ekte saueull. Foruten at saueull varmer føttene og holder dem tørre, er det også et materiale som puster og som aldri blir for varmt.

Stilrene saueullsskoDet svarte læret og den fine og stilrene Chelseamodellen gjør Shepherd Klas Outdoor Black til et smart valg. Du kan bruke
skoene i de fleste værforhold, og de passer dessuten bra både som utendørssko eller hverdagssko.

Det sitter i materialetShepherd Klas Outdoor Black holder veldig høy kvalitet, takket være de smarte materialene lær og saueull. Du kan impregnere skoene dine for å forhindre vann og skitt fra å trenge inn og ødelegge læret.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30389 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK