23.10.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Shepherd
Shepherd
Krister Asphalt
449 kr
(647 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Blå

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

24281-00

Shepherd Krister AsphaltÅ sette føttene ned i et par Shepherd Krister Asphalt er en fryd for sjelen! Den myke og deilige ullen omfavner føttene og holder dem varme. Shepherd Krister Asphalt er en klassisk tøffel fra den populære produsenten Sheperd of Sweden, og kun de aller beste materialer blir benyttet her.

Mokka og fåreullKrister er en tøffel som er produsert av mokka. Den glatte og myke utsiden gir tøflene et pent og stilrent design. Inni tøflene finner du lammeull, et utrolig materiale som har mengder av smarte egenskaper. Siden lammeull er luftabsorberende, blir du aldri svett på føttene når du har på lammeskinnstøfler.

Kle deg komfortabeltEt par Shepherd Krister Asphalt burde finnes i ethvert hjem. Disse myke og varme tøflene er som en sko å regne, og de er svært komfortable å gå rundt med i hjemmet. Mange liker også å ta med et par til jobben for å slippe og gå rundt i yttersko hele dagen.

Holdbar kvalitetEn stor fordel med lammeskinnstøfler fra Shepherd of Sweden er at du slipper vedlikehold. Selv om det er mulig å pleie og impregnere mokka, trengs det ikke, siden du kun bruker slike tøfler innendørs. Med tiden kan du vaske tøflene dersom det trengs, og i så tilfelle gjør du det i mildt såpevann.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK