28.11.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Kavat
Kavat
Landby Wp Pink
747 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Bruksområde:

Vanntett

Kategori:

Farge:

Rosa

Yttermateriale:

Textil

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

60100-22

Kavat Landby WP Pink


Dette er en rett og slett kjempestilig sko for ungene. Den tar seg godt ut, og byr i tillegg på komfort i toppklassen. Kavat Landby WP Pink er en vanntett joggesko. Det gir unge krabater mulighet til å leke med en lett og kjapp sko på beina uten å bli våte eller kalde. Som alltid når du kjøper Kavat, får du også denne gang en slitesterk sko som tåler norske forhold.

Kavat setter kvalitet først


Kavat har laget kvalitets-sko for unger i mer enn 70 år. Langvarigheten skyldes nok at dette svenske merket aldri har gått bort fra utgangspunktet. Her skal det lages sko av gode materialer ved bruk av håndverk på høyt nivå.
Kavat Landby WP Pink er et kjempegodt eksempel på at disse gamle prinsippene ivaretas. Også denne trendy joggeskoen holder høy kvalitet i henhold til Kavat tradisjonen.

Vanntette joggesko er et must


Lette sko som tåler vann er jo bortimot det perfekte fottøy for norske unger. Kavat Landby WP Pink er et kjempegodt alternativ i så henseende. Med en frisk og sjarmerende farge, og praktisk borrelås er dette en klar vinner. Yttersiden er laget av tekstil, mens sålen er av gummi. Denne skoen er meget solid og slitesterk.

Du kan vaske Kavat Landby WP Pink i maskinen


Denne skoen tåler maskinvask. Den skal vaskes på 30 grader, og tørkes i romtemperatur. Det går fortere hvis du husker å sette den opp-ned. Den indre sålen fjernes og vaskes separat.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK