26.02.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Birkenstock
Birkenstock
Madrid EVA Slim Black
387 kr
inkl. mva

Kunde Data

Birkenstock oppleves som normale i størrelsen i henhold til 14775 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummi

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

48866-00

Birkenstock Madrid EVA Slim BlackBirkenstock-sandaler er mer populære enn noensinne! Birkenstock Madrid EVA Slim Black er en utrolig stilig og praktisk modell fra det tyske firmaet. Denne slippers-modellen er helt laget i syntetmaterialer og gummi, noe som gjør at sandalen med fordel kan brukes på stranden, i pøsregn eller når som helst når sola skinner.

Komfortabel og praktiskMadrid EVA Slim er en smalere sandal fra Birkenstock. Som vanlig er sålen laget på en ergonomisk måte som følger fotens naturlige form. For å justere størrelsen kan du bruke reimen på oversiden.

En stilig detalj


Birkenstock Madrid EVA Slim er den perfekte vår- og sommerskoen for alle moteriktige damer. Den sorte sandalen kan brukes til hverdagsklær som slitte olabukser eller shorts, men fungerer også minst like godt til festkjolen. Behagelige sandaler som kan brukes i varmt vær eller som strandsko.

Sandaler som krever minimalt


Disse Birkenstock-sandalene er laget i syntetisk materiale, noe som gjør at du knapt behøver å tenke på hvordan du skal ta vare på dem. Ettersom Madrid EVA Slim er ensfargede, kan skitt noen ganger synes tydeligere. Eventuelle flekker kan du dermed enkelt fjerne med en fuktig klut.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK