02.07.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Shepherd
Shepherd
Magnus Asphalt
647 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Grå

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Lær

Merke:

Artikelnummer:

02026-00

Shepherd Magnus AsphaltUnn føttene det absolutt beste og kjøp et par gode Shepherd Magnus Asphalt-tøfler. Disse nydelige tøflene er laget i et klassisk design som dekker hele foten og som går opp over ankelen. Shepherd er et svensk foretak som lager fantastiske tøfler av den mykeste og varmeste saueullen. Disse vakre tøflene er selvfølgelig intet unntak, de er minst like behagelige som de øvrige modellene. Den asfaltgrå fargen føles stilren, og den lodne kanten gjør tøflene ekstra behagelige. På kjølige vintermorgener når gulvet er litt kaldt, er et par Shepherd Magnus Asphalt det beste som finnes.

Fantastisk saueull og behagelige passformSaueull er et naturlig materiale som har mange gode og smarte egenskaper. Nettopp til tøfler er saueull bra, siden materialet har antibakterielle egenskaper. Dessuten har ull en fukttransporterende egenskap, noe som gjør at dine Shepherd Magnus Asphalt aldri føles innestengte eller svette. Saueulltøfler har en herlig passform som føles lun og behagelig. Om du er frossen av deg, kan du ha på deg tøflene dine med ullsokker i, men om du virkelig vil kjenne på den sensasjonen saueull faktisk er, bør du prøve tøflene barfot. Du behøver ikke å vaske saueullstøfler fra Shepherd, men det kan være lurt å sette dem ut av og til, så de får luftet seg.

Gode tøfler å bruke hele åretShepherd Magnus Asphalt er tøfler som du med fordel kan bruke hele året. Også om sommeren kan det være herlig å kunne dra på seg et par varme tøfler på sensommerkvelden. Den stilrene grå fargen gjør at tøflene føles diskrete, også om du bruker dem med finklær på en hjemmefest. Nettopp denne modellen fra Shepherd er noe høyere enn andre modeller i sortimentet, noe som gjør de ekstra varme og gode å bruke høst og vinter.

Plei ullen på rett måteDine Shepherd Magnus Asphalt tøfler trenger egentlig ikke særlig pleie eller rengjøring, takket være de antibakterielle egenskapene. Om de brukes ofte, kan de likevel trenge en liten oppfriskning i ny og ne. Det finnes mange gode rengjøringsprodukter for saueull, for eksempel lanolin. Du kan også vaske bort flekker på tøflene ved hjelp av en mild såpeløsning. For å gjenskape saueullens naturlige glans kan du børste ullen forsiktig med en myk børste, ettersom saueull har et naturlig fett som støter fra seg skittpartikler. Dette er en god egenskap som gjør at Shepherd Magnus Asphalt ikke trenger noe særlig rengjøring, ikke engang ved hyppig bruk.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30389 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK