07.07.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Shepherd
Shepherd
Malte Asphalt
647 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Grå

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Lær

Merke:

Artikelnummer:

06945-03

Shepherd Malte AsphaltForestill deg en kjølig vintermorgen i februar, når snøen ligger der, hvit og gnistrende. Du vil vel aller helst slippe å stå opp for å sette føttene dine på det kalde gulvet? Da er det bedre å gli ned i et par deilige og myke Shepherd Malte Asphalt-tøfler! Disse tøflene har også smarte egenskaper, siden de er laget av ekte lammeull.

Materiale som får føttene til å føle seg på toppShepherd of Sweden kan dette med tøfler. De har allerede siden sin spede start utviklet kvalitetsprodukter i ekte lammeull – et materiale med smarte egenskaper. Lammeull har vært brukt i et hundretalls, ja, kanskje et tusentalls år. Med sine anitbakterielle, ventilerende og fuktabsorberende egenskaper skjønner vi hvorfor.

På sitt beste sammen med joggebukserEt par herlige Shepherd Malte Asphalt matcher du aller best med pysjamas eller joggebukser. De late dagene når du bare kan gå rundt hjemme og se på TV eller lage mat – da passer tøflene definitivt best! Shepherd Malte Asphalt kan du bruke uansett sesong, siden lammeullen varmer når det er kaldt og holder deg sval når det er varmt.

En tøffel med bra egenskaperJa, så får man oppsummere det hele: Lammeull er et fantastisk materiale, med nesten magiske egenskaper. Du trenger ikke å vaske dine Shepherd Malte Asphalt, siden de antiseptiske egenskapene tar hånd om dette for deg.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30389 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK