22.09.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Icebug
Icebug
Metro2 M Michelin Wic Black
1 115 kr
(1 447 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Icebug oppleves som normale i størrelsen i henhold til 2530 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummi

Detaljer:

Glidelås

Artikelnummer:

60025-34

Icebug Metro2 M Michelin Wic Black med glidelås


Støvler i semsket skinn og gummisåle


Icebug Metro2 M Michelin Wic Black er i semsket skinn, gummisåler og knotter av gummi. Semsket skinn sørger for å gi komfort. Kragen er elastisk slik at de er enkle å ta på. Glidelåsen er silikonbelagt slik at de er enkle å gli ta på og av. Støvelen er formet slik at de er gode og behagelige å gå med for dine føtter. Støvlene er fôret og de er vanntette.


Støvler for høst og vinter


Er du en som går mye turer? Disse støvlene lar ikke været hindre deg. I og med de er designet med gummiknotter kan du finne deg trygg i å gå på is. De fungerer også godt på harde overflater eller på asfalt. Sålene er isolerende og fôret slik at du holder varmen mens du er på tur. De er vanntette, slik at de sørger for å holde snø og slaps utenfor.


Hvordan ta vare på støvlene dine


Icebug Metro2 M Michelin Wic Black holder lengre ved god vedlikehold. Bruk skokrem som er spesielt egnet for semsket skinn. Husk å impregnere dem oftere om vinteren ,siden de ofte blir utsatt for regn og slaps. Det samme gjelder med børste, bruk spesialbørste for tørrbørsting. Ved flekker kan det fjernes med viskelær. Det finnes også egen spray for å oppretteholde fargen på støvlenes overdel. Gummisålene kan renses med en mykere klut.


Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK