24.11.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Clarks
Clarks
Orinoco Club Black Leather
699 kr
(947 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær, Nubuck

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

03434-00

Clarks Orinoco Club Black LeatherEr du på jakt etter høye, svarte boots, er disse skoene fra Clarks noe for deg.
Clarks Orinoco Club Black Leather er et par boots i Jodhpur-modell. De har en avrundet tå og to elastikkpaneler på hver sin side av skoen. Orinoco Club er stilrene og litt høyere enn vanlige Jodhpur-sko.

Svart nubuckskinnDisse fine skoene fra Clarks er produsert av nubuck. Det er et materiale som ligner mokka på mange måter. Nubuck gir skoene et matt utseende. Under skoene finner du en lav hæl og såle av gummi. Skoene har en smal passform.

Kombiner med fine jeansDisse svarte bootsene passer utmerket sammen med et par fine, tettsittende jeans og bukser. En av årsakene til at denne skotypen er så populær, er at skoene er så enkle å matche med ulike klesplagg og stiler. Om sommeren kan du gjerne bruke skoene sammen med et par fine sommershorts.

Ta godt vare på skoene dineNubuckskinn er et flott materiale til sko, siden det beskytter mot vind og vær på en effektiv måte. For å ta vare på dine nubucksko må du benytte deg av spesielle skopleieprodukter for nubuck. Det går også fint å bruke produkter beregnet for mokkasko.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK